Friday, 11 January 2013

Hi there...

Lamanya saya tak menjenguk blog saya ni. Bukannya apa, agak 'busy' la akhir-akhir ni. Sepanjang cuti sekolah, 'busy' menguruskan urusan rumahtangga dan anak-anak. Bila dah bukak sekolah ni, 'busy' dengan tugas-tugas sekolah la pulak. Rasanya boleh lagi mengucapkan 'Selamat Tahun Baru' kepada semua pembaca ye.

Untuk pengetahuan semua, saya masih lagi berkhidmat di sekolah lama. Tahun ini saya mengajar Tahun 1, Tahun 3 dan Tahun 4. Awalnya risau jugak bila nak masuk Tahun 1 ni tapi bila dah masuk, alhamdulillah nampaknya semua berjalan lancar. So maknanya tahun ni saya boleh 'berehat' sebentar daripada mengajar kelas peperiksaan. Lega...

Jawatan baru yang saya sandang pula ialah sebagai SU PBS. Besar tanggungjawab tu! Kalau pemantau datang ke sekolah, saya lah salah seorang yang akan dipanggil. Ngeri jugak rasanya. Saya terpaksa bermula dari awal sebab saya tak ada pengalaman pun dalam hal ni. Kalau ada mana-mana pembaca yang mempunyai pengalaman dalam bidang ni, boleh la berkongsi dengan saya ye...No comments:

Post a Comment